Monday, September 14, 2009

BLING BLING!!

Dear Bloggers...
Excitednya pegi ambik baju kurung raya semalam!!
Baju kurungnya mak dan mak lang yang tolong jahit
Siap jahit sembat dan leher tulang belut tu!!
Saya pandai buat cupcakes saja.... saya tidak pandai menjahit baju
Harap maklum.... hehehe
So... pegi ambik dari rumah beading expert le gamaknyer semalam
Hasil tangan Zai yang cukup mengujakan tuan punye baju
Cantik banget!!
Cukup puas hati!!
BLING BLING!!!
Tak rugi hantar tempah kat Zai
Series berbaloi I tell you!!
Tak sabar nak melaram di pagi raya
Jom jom.... saya tunjuk lagi
*
*
*
*
*
*
*
*
Shimering Flora nama design ni
Series cantik kan?
Padat betul beadings kat hujung lengan baju ni
Yang ni pun Shimering Flora gak
Sebab berkenan sangat.... dua-dua helai baju mintak design sama.... hehehehe
Best best... sangat-sangat suka!
Thank you Zai
Nanti-nanti saya hantar baju lagi utk beadings ek
*
*
*
*
 Kepada kawan-kawan sekalian
yang tak sempat hantar baju untuk beadings sempena Aidilfitri ni...
jangan risau... jangan gundah gulana....
cepat-cepatlah booking slot untuk beadings Hari Raya Haji!
Saya dalam perancangan nak hantar at least sehelai ni
Kali ni nak hantar baju plain plak
Buat design lain yang mengancam gak!
*
*
Chalo darlings!!

6 comments:

ira said...

Salam

Kalau beading macam ni, upah dalam berapa ye?

ira

Masyithah Ma'arof said...

hi ira... saya buat hujung tangan je coz yg kat leher tu kalau dah pakai tudung, tak nampak. hujung tangan sahaja rm100... kalau masuk leher rm200. kalau design yg simple sikit.... lain la plak harganya :)

ira said...

thanks masyithah for the info. not bad juga harganya dengan beading mewah macam tu. btw, berat tak?

ira said...

thanks syitah for the info. memang gorgeous, lain dr lain. erkk.. berat tak beads dia?

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...

hey babe...

Mr.Doc & I would like to wish YOU & FAMILY peace, happiness & prosperity on EID-UL-FITR!!!

May the divine blessings of ALLAH be with you & family on EID & Always!!!
:D

Masyithah Ma'arof said...

ira - harga reasonable. kalau nak buat sendiri... berpinar mata. silap haribulan... raya haji nanti baru siap! hehehe. berat sikit coz beading dia heavy. tapi i suka coz kat hujung lengan baju kan... so lengan baju tu cam fall n terletak :) selamat hari raya ira!

verde - salam aidilfitri dan maaf zahir batin utk u and mr.doc juga. semoga selamat dan gembira semuanya. InsyaAllah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...