Monday, July 26, 2010

CK in da house!!

Dear Bloggers...

Siapa la pulak gerangan CK ni?
Calvin Klien kah?
Cik Kiah kah?
Oh.... ini rupanye :)


Comel je design bag ni... very the english kan?



 Clusters of flowers yang sangat sweet sweet gitu!!

 Crossbody sling dia pun comel... belang-belang :)

 Kat dalam pulak polka dots putih dan biru... ada poket
and magnetic top closure




100% BRAND NEW
100% ORIGINAL
CATH KIDSTON
FOLK FLOWERS MESSENGER BAG


*


*


*


Berkenan? Nak beli?

CHICKSTUFFS menjual ni :)

RM250 je
Ready stok
*psssttt... kalau pandai bodek, boleh dapat diskaun... hehehe :)

Just email me ek
Ada SATU SAHAJA
No restock

Chalo bloggers!!






Thursday, July 22, 2010

C is for....

Dear Bloggers....

Aktiviti favorite orang perempuan
time hujung minggu... tak lain tak bukan....
mengukur shopping mall... hehehe :)

Kalau di Klang Valley tu...
lokasi-lokasi 'hot' adalah seperti...
Mid Valley, Pavilion, KLCC

Hatta kalau le semua shopping mall ni tutup...
alamat demam menggigil la satu badan!!

Tak payah katakan tutup...
kalau seminggu tak jejak shopping mall pun...
ada kot di antara kita yang cam meroyan....
cam ala-ala senggugut...
*walaupun tak tengah period
cam ala-ala mabuk laut...
*walaupun duduk kat rumah

Kalau tak dapat beli apa-apa pun tak apa...
ambik bau kedai pun dah cukup!!
Well... air cond kat shopping mall ni udara dia cam lain sikit kan?
Cam ada ion-ion positif gitu...
Bila ambik-ambik angin tu cam tenang je fikiran...
cam lega je sengal-sengal sendi!!
Hahahhaha....
wahai para suami... sila geleng kepala!!

Oh... nak cite ni...
I gatal gi masuk kedai


 kat KLCC


Haha.... dah puas belek-belek
C is for CHANEL...
CHICKSTUFFS terjah
C is for CARTIER la pulak :)
Ehem... ehem... nafsu besar sungguh!!

Semua ini kerna

 Oh!!! Selalu lalu je depan butik ni...
tapi kali ni nekad nak masuk jugak
Testing suara... maintain posture... tolak pintu :)

Me:
Excuse me... can I try this ring please
How much is it by the way?

SA:
Rm4340 maam

Me:
*dalam hati*
Huihh... boleh tahan,
cincin boleng takde bling bling pun mahal.
Well... it's Cartier mind you!!
Terus je sarung kat jari.... muat plak tu!!
Wah... jari manis ku size model!!
Hahahaha!!! Ye sila gelak puas-puas.
Alah bagi can la ngan I....
nak jadi model baju tu... kirim salam la ye
Jadi model cincin Cartier pun I rela you!!

SA:
Maam.... to make it easier to wear the ring...
you have to put it down on the table to get a perfect circle...
then you slide it in
So that you won't scratch the rings :)

Me:
*dalam hati*
Alamak!! Malu aku... hahahhaah!!
So much for nak jadi model cincin Cartier
sarung cincin pun fail!!!
Nak tutup malu... terus tanya yang ni pulak...


Oh! The one with the diamonds pun cun jugak...
the same design tapi ada diamonds jarak-jarak
around 6 small diamonds on each band
Series diamond dia kecik gile....
kena pakai mikroskop!!

Me:
How much is it?

SA:
RM 12,000+ maam

Me:
*dalam hati*
Fuiyoo!!! Meletops!!
pastu ada hati plak nak tanya yang ni....


SA:
RM36,000+ maam

Me:
*dalam hati*
Boleh beli Birkin sebiji siot!!
Apakah saving Birkin itu nak lenjan ke cincin ini?
Mode berangan -
sejak bila le dah ada saving Birkin ni sayang oiiiii!!!


Mmm.... shud I ask the price for this one??



*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*

*


*









Oh well.... maybe NOT yet!! :)


Takut nanti tersedak.... hahaha!!


Well... it was a great day indeed :)
I balik dengan senyum simpul berhari-hari
Pejam mata je nampak cincin...
tidur malam pun mimpin cincin...
ala-ala fall in luv kaw kaw lah!!

*adegan dialog di atas banyak 'cakap dalam hati'
supaya maintain vogue & glam... harap maklum... hahahaha!!

*


*


*


Satu hari nanti akan kubeli jugak cincin ini...
tak dapat yang ada bling-bling pun takpe...
janji it's CARTIER :)
*psstt.... darling,
 kalau tahun depan annivessary
tak tau nak bagi hadiah apa...
cincin Cartier ni pun I ok je.... tak yah susah-susah...
pening kepala nak fikir-fikir...
CONFIRM I berkenan gileeerrr!!
Hehehe :)


Chalo darlings!!





Wednesday, July 21, 2010

SPECIAL requests...

Dear Bloggers....

Due to SPECIAL REQUESTS...
I'm taking orders for


merchandises again!!

For details.... please click HERE

Pre order closes on
Friday
23th July 2010
Midnite

Chalo darlings!




Monday, July 19, 2010

HARGA ISTIMEWA Premium Beautiful :)

Dear Bloggers...

Happy Monday darlings!

Baju raya dah hantar tempah...
Kasut raya dan survey-survey....
Tudung raya & brooch matching....
tunggu Bazar Ramadhan Jalan TAR coz
 nak beli yang latest in fashion
Beg raya dah beli kat CHICKSTUFFS
*hahaha... konfiden je tuan punyer blog tokok tambah!


*

*

*


Premium Beautiful?



Alah... set korset gempak best seller yang ada
Infra Red...
hasil keluaran Hai O yang tersohor tu...
Dah pakai PB... badan pun dah mantap...
baru le cutting baju tak lari di pagi raya!!
Gerenti puas hati punyer lah :)

Nak beli kat mana?

Kat CHICKSTUFFS pun boleh beli...
tak payah susah-susah nak cari kat tempat lain


Oh!! CHICKSTUFFS dah jadi
dealer Hai O ke?
Tak lah....
saya TOLONG PROMO untuk kawan
Apa salahnyer kan?

Like the saying goes...

"A friend will help you move"
"A good friend will help you move bodies"
 
Errrrkkk.... that's kinda way TOO MUCH don't you think so?
And sejak bila pulak kita bercerita hal pindah randah ni kan?
Oh well!!
Anything goes :)
 
My friend kata...
dia nak sell off her last few units of PB at a very
SPECIAL PRICE
How 'special' is SPECIAL?
You gotta email me to find out!!
*psssttt.... dia kata less than RM2k!!! WOW!!
 
Oh ye... since it's her last few sets...
 quantity is VERY LIMITED ye.
Siapa cepat dia dapat!!

Chalo Bloggers!




Friday, July 16, 2010

Closing ORDER soon!!

Dear Bloggers...

Harap maklum ye..
PRE ORDER
from
ROME
closes at midnight
TONITE!! 


Chalo bloggers!!




Thursday, July 15, 2010

Black = HAPPINESS = CHANEL!!!

Dear Bloggers...

Ramai yang kata.... warna hitam tu....
kesedihan
kekecewaan
bad mood
bad luck
macam-macam bende yang tak best le gamaknye

*

*

*

*

*

*
TAPI...
HITAM yang ini....

OMG!!
HAPPINESS to the
MAX!!!



Thank you sooooo much
for your purchase Fara
CHANEL
Jumbo in Black Caviar 
with Gold Hardware

Sangat TDF!!!
Sangat mengundang tahap jeles
pada mata-mata yang melirik ke arah si pemakainye!!

*


*


*


*

Hasil rembatan CHANEL ke
TUJUH
di CHICKSTUFFS!!
If only they were mine!!
ALL mine :)

 
Chalo bloggers :)




Wednesday, July 14, 2010

Miu Miu... YSL anyone?

Dear Bloggers...

This is the latest addition to the
COLORFUL
Miu Miu COFFER family
Purplish Grey
Sumthing called Argillia if I am not mistaken
*siapa yang tahu the right spelling...
tolong update saya ye. TQ
I dah tengok kat KLCC tempoh hari...
sangat cantik dan versatile color ni
Senang nak matching dengan attire
Not the common grey and looks really stunning!!


Aside from that...
the other AVAILABLE colors are:
Black
Beige
White
Brown
Baby pink
The gorgeous Coffer for just
RM4800
*RM6780 in Miu Miu KLCC

*


*


*


*


How about the iconic bag of YSL?
YSL Muse
Any takers?
Sleek design... nicely structured... solid body
RM5500
*RM6650 in Pavilion KL 



YSL Downtown beg
Pun tak kurang cantiknya!
Roomy and sangat praktikal :)
RM5800
*RM6950 in Pavilion KL

*


*


*


*

Just email me for any enquiry ek :)

Chalo bloggers!!




Tuesday, July 13, 2010

Kafe Batu Keras ROME :)

Dear Bloggers...

I received a few emails and smses
wanting to purchase
HARD ROCK CAFE
ROME
T SHIRTS


Oh! Boleh aje :)

Here are a few t-shirts yang telah dibeli...
kalau ada sesapa lagi yang berminat nak order...
just email me these details:

1. T shirt for men or women
2. Preferred design & color -
 nak attach pics pun boleh
3. Size S/M/L/XL/XXL
4. Quantity

*price shown includes postage
via pos ekspress anywhere in Malaysia


 Sangat rockers!!
Gambar runtuhan Colosseum berganding dengan gitar elektrik tu
sangat le cun!!
So the very Italy!!
RM170



Classic Design
RM150

Last day to order:
16th July 2010

Chalo bloggers!



Monday, July 12, 2010

Oh! CHANEL lagi??!!

Dear Bloggers...

Previously kita tengok
Jumbo Mumbo....
dan Maxi Sexy!!

Sure ramai yang tak lelap tido tenung
beg-beg idaman hati itu
Ohh!! Sungguh lawa :)

Hari ni CHANEL yang mana satu pulak ye?



Haaa!!! Cuba teka :)


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


Hmmm.... kotak yang BESAR!!






*


*


*


*


*


*


*

TARA!!!!

*


*


*


*


*


2010 Chanel GST
31 Rue Cambon in
Black Caviar with Gold Hardware

Sapa teka betul?

Angkat tangan!!
*errkk.... sori darlings...
takde hadiah ek kali ni coz baru je buat giveaway...
hehehehhe



Full package tu :)
*siap dengan oirginal receipt lagi
Macam beli kat butik... BUT
CHEAPER!!
*ok ok.... bunga Camelia dah out of stock kat Rome...
yang lain ada :)

Hmm.... siapalah agaknyer empunyer
beg yang sungguh gorgeous ini ye??
Best gile!!
Confirm melompat kegembiraan...
senyum sampai ke telinga kan kan??

Kali ni... hasil rembatan kawan I yang sorang ni!

Before that... dia dah rembat yang ini pulak!!


Fuiyoooo!!


Thank you so much
Hanis
for your purchases at
CHICKSTUFFS!!

*


*


*


*
Chalo bloggers!!




Friday, July 09, 2010

CONGRATULATIONS!!

Dear Bloggers...

Dah ada
PEMENANG!



CONGRATULATIONS!!!
Ms. FIQA
*Wristlet MERAH yang sangat cun itu
akan sampai by next week kay!
Complete dengan paperbag + box + riben!

*

*

*


Kepada yang lain....
jangan bergundah gulana ye
InsyaAllah lain kali ada lagi
GIVEAWAY kat
CHICKSTUFFS!!


Just stay tune to my updates :)

Chalo bloggers



Thursday, July 08, 2010

SALE in ROME!!

Dear Bloggers...

Waduh waduhh!!!
Cantiknye
GUCCI PELHAM
in WHITE GUCCISSIMA LEATHER ni!!
Kalau le dapat beli seketul...
terus feel MAK DATIN sekejap!
Sangat classy
Dah la Gucci Pelham memang cun...
dapat plak yang color putih cenggini...
lagi le meletops!!
HARGA: EURO2000
NOT ANY MORE!!!!

 
NOW RM4700 je
Such a HUGE saving!
*kalau tak silap... Pelham Canvas pun was selling at rm5k+ kat KL

*

*

*

*


Yang ni pulak
GUCCI Large Brown Sukey in
PLAIN leather
Slightly different from the Guccissima counterparts
RM2800
Come on!!
For a BIG, FULL LEATHER Sukey!!
Series berbaloi :)
*Medium Sukey in Guccissima leather pun dah RM5k+ kat KL

*

*

*

*

Nyummy colored
TOD's G BAG
*Kat KLCC going for RM3090
Takde diskaun pun
walaupun TOD's tengah SALE
Ishhh.... ishhh...
Kalau dah berkenan tu... sure takde diskaun kan?
Takpe... takpe...
CHICKSTUFFS
bagi diskaun kay
RM2000 je darlings!!
Save RM1090....
 boleh beli kasut + baju kurung
+ tudung + brooch matching :)
*

*

*

*

Hmmm.... tempting kan?
Rasa nak je borong seketul dua
Kalau dapat all three... lagi la best
Hehehehe.... nafsu serakah habis-habisan!!

Just email me for any enquiry ek  :)

Chalo bloggers!!



Wednesday, July 07, 2010

BERKENAN tak?

Dear Bloggers...

I dah janji nak tunjuk apa ada dalam
KOTAK ni kan?


*

*

*

*

*

*

Hmm.... macam wallet


*

*

*

*

*

*

Eh!!!
BUKAN!!!
COACH POPPY WRISTLET
rupa-rupanya!!

In my favorite color
RED

Harap-harap siapa yang bakal dapat wristlet ni...
BERKENAN la ye :)


Dalam wristlet ni comel...
ada LEOPARD PRINT


100% AUTHENTIC
100% BRAND NEW
Baru je beli kat COACH KLCC
last weekend :)


Haaa!!
Kalau BERKENAN...
apa lagi...
just be the 34,567th VISITOR at
CHICKSTUFFS!!


*kalau tak sure nak buat camne...
boleh baca entry semalam kay :)


Chalo bloggers!



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...