Friday, September 24, 2010

MIU MIU dan GUCCI pun cantik jugak kan?

Dear Bloggers....

Kali ni kita tengok
MIU MIU plak eh :)

 Kali ni hasil rembatan
3 biji
MIU MIU COFFER
yang sangat le cun melecun!!!

*

*

*

*

*

*

*


Tengok dari jauh cam tak puas hati kan?
Jom belek dekat-dekat sikit :)

COFFER large in AQUAMARINE
TQ very much Fahrina

COFFER large in BLACK
TQ very much Maisara

COFFER large in ARGILIA
TQ very much Farah

*

*

*

*

*

*

Apa pendapat korang?
CHICKSTUFFS sangat berkenan
MIU MIU COFFER

Best sebab boleh sling and boleh shoulder...
nak hand carry pun boleh jugak!!
Body yang kulit kedut-kedut tu pulak...
alahai... sangat le ekslusif dan devas!!

Function formal boleh...
ronggeng-ronggeng di hujung minggu pon boleh aje :)

Nak order?
*hahaha.... soalan cepu mas beb!!

Chalo darlings!!

*Eh!!! GUCCI belum update... lupa la plak...
lain kali la ek :)



2 comments:

~icequeen shyan~ said...

wow~you bought this in rome?is it cheaper?I'm very keen =D

Masyithah Ma'arof said...

hi dear... yes! these gorgeous coffer were bought in rome. at that time... i was just selling them at rm4.8k each!!! really cheap kan? unfortunately there is no trip to rome at this point of time :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...