Thursday, October 07, 2010

Kisah MALAM ini :)

Dear Bloggers...

Pabila malam menjelang...
pelbagai kisah menarik bermula :)

Malam ini pun malam istimewa...
malam yang sudah dinanti sekian lama....
barang-barang dah siap...
peralatan dah lengkap...
menunggu detik-detik itu tiba sahaja!!

Oh!! Cepatla malam!!!



Hahahhahahah!!!!

Jangan panik bloggers sekalian

OH TIDAK!!
CHICKSTUFFS



Takkan le nak cite alkisah dalam kelambu pulak...
ish ishh ishhhhhh

Terlebih sudah!!

*


*


*


*


*

Abis tu?
Apa yang kecoh-kecoh sangat ni??

Gini... malam ni
CHICKSTUFFS
nak berangkat ke pit stop pertama



dan seterusnya ke destinasi-destinasi lain
yang sewaktu dengannya :)

Dijangka akan selamat kembali ke
Malaysia pada
24 Oktober 2010
InsyaAllah

CHICKSTUFFS
tak roaming sepanjang travelling ni

Jadi kalau ada sesiapa yang merindu
*hahahaha.... mode diva perasan
sila-silalah tinggalkan email di

InsyaAllah
CHICKSTUFFS
akan melayan semua email peminat
bila online kelak nun di Europe dan London sana :)

Kepada semua bloggers yang pre order kat
CHICKSTUFFS
harap bersabar ye
InsyaAllah hujung bulan ni....
item akan berada di dalam dakapan kay!



*Eh!! Ni dalam dakapan Andre Agassi... ahhahah!!
Sila abaikan...
dan fokus pada beg LV di belakang ye... hehehhe

*


*


*


*

Hingga kita jumpa lagi...

Chalo bloggers!!




1 comment:

yanie said...

enjoy ur trip n fly safe, babe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...