Friday, April 30, 2010

Price INCREASE by June 2010

Dear Bloggers...

Oh my!!!
Apa yang nak naik harga ni?
Gaji tak naik naik.... barang-barang semua naik harga
Ishhh... ishhh....
Kali ni apa plak yang makin mahal ni?

MINYAK 
NAIK HARGA KE???!!!

Oh nooo!!!

Bukan MINYAK.... tapi....
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

YES!!!
The EVER SO GORGEOUS bag
MIU MIU COFFER

The SA in Miu Miu KLCC told me that in June2010...
there will be a 
price increase of 13%
OMG!!!
Banyaknye... kalau la ni dah RM6740....
by June dah jadi more than RM7k!!!

So... apa lagi... baik beli sekarang kalau betul-betul dah teringin
Kalau beli kat ROME
RM4800* je
*This price is applicable for orders
made with 50% non refundable deposit
BEFORE 15thMay 2010

Apa tunggu lagi... cepat le secure order kat
chitah2000@hotmail.com

Chalo darlings!!




2 comments:

C!kpuanmuda said...

another 50% byr waktu dapat ke? bila dapat bag?

Masyithah Ma'arof said...

hi cpm - yes... lagi 50% bayar bila beg dah sampai ke tangan u :) i kat shah alam je... so i akan hantar personally beg tu ke tangan cpm... chewah! insyaAllah by 30 mei leh dapat beg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...